Erzurum’da Kar Yağışı Trafik Kazasına Neden Oldu: 2 Yaralı

Erzurum’da Kar Yağışı Trafik Kazasına Neden Oldu: 2 Yaralı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.10.2025
10
A+
A-

Erzurum’un Aziziye ilçesi Ilıca bölgesinde dün gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile beton mikseri çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralanırken, her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüler kontrolü kaybetti. Erzurum-Aşkale kara yolu Ilıca kavşağında meydana gelen kazada otomobil ile beton mikseri çarpıştı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 2 kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yetkililer, bölgede kar yağışının etkili olmaya devam ettiğini belirterek, sürücüleri dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.