Başkan Uçar Sahadan Ayrılmıyor: Yakutiye’de Çalışmalar Yerinde Takip Ediliyor

Başkan Uçar Sahadan Ayrılmıyor: Yakutiye’de Çalışmalar Yerinde Takip Ediliyor
Ata Üni
Yayınlama: 23.09.2026
2
A+
A-

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, ilçe genelinde devam eden hizmet ve yatırım çalışmalarını sahada inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Gün boyunca farklı bölgeleri ziyaret eden Uçar, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

Yakutiye Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen hizmet ve yatırım çalışmalarının takibi devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, çalışmaların yürütüldüğü bölgelerde incelemelerde bulunarak projelerin mevcut durumu hakkında teknik ekiplerden bilgi aldı.

Sabah saatlerinde başlayan saha programını akşam saatlerine kadar sürdüren Başkan Uçar, ilçenin farklı noktalarında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Ekiplerle görüşen Uçar, yürütülen hizmetlerin planlanan takvim doğrultusunda ilerleyişi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Vatandaşların Taleplerini Dinledi

Saha ziyaretleri sırasında bölge sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Uçar, vatandaşların talep, öneri ve beklentilerini dinledi. Vatandaşlarla doğrudan iletişim kuran Uçar, belediye hizmetlerinin sahadaki yansımaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Uçar, Yakutiye’nin gelişimi ve ilçe sakinlerinin yaşam kalitesinin artırılması amacıyla çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Uçar, “Saha incelemelerimize akşam saatlerine kadar devam ediyoruz. İlçemiz genelinde yürüttüğümüz çalışmalarımızı yerinde inceleyerek hemşehrilerimizle hasbihal edip taleplerini dinledik. Yakutiye’miz için durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

“Çalışmalarımız Hız Kesmeden Sürecek”

Vatandaş odaklı belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Uçar, ilçenin ihtiyaçlarını sahada tespit ederek hizmet süreçlerini yakından takip ettiklerini kaydetti.

Yakutiye’nin farklı bölgelerinde sürdürülen çalışmaların önümüzdeki süreçte de devam edeceği belirtilirken, saha ziyaretlerinin vatandaşların taleplerinin doğrudan değerlendirilmesi açısından sürdürüleceği ifade edildi.

Bölge sakinleri ise gerçekleştirilen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Uçar’a teşekkür etti.

 

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.