ÇODUR, Tes -İŞ Şube Mali Sekreterliği Görevine Getirildi

ÇODUR, Tes -İŞ Şube Mali Sekreterliği Görevine Getirildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.06.2025
Düzenleme: 18.06.2025 09:32
52
A+
A-

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) İstanbul 2 No’lu Şubesi’nin 13. Olağan Genel Kurulu, 31 Mayıs 2025 tarihinde İstanbul Dedeman Otel Konferans Salonu’nda yoğun katılımla yapıldı.

Genel Kurulda yapılan seçimler sonucunda, Erzurumlu işçi ve sendikacı Uğur ÇODUR, Şube Mali Sekreteri olarak göreve getirildi. Aynı zamanda uzun yıllardır sendika içinde aktif rol alan Çetin DUMAN, Şube Başkanı oldu. Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları da yenilenerek şu isimler göreve başladı: Aytekin YÜKSEL (Genel Sekreter), Tolga CİVELEK (Teşkilat Sekreteri), Hasan Tolga KİREMİTCİ (Eğitim Sekreteri), Alpay Emre AKDAĞ, Yunus Emre KAYA, Fatih AKTÜRK (Denetim Kurulu) ile Volkan EREN, Harun ACAR, Türker HIZAL (Disiplin Kurulu).

Genel Kurula TES-İŞ Genel Başkanı İrfan KABALOĞLU, Genel Başkan Yardımcıları Naif BALANDİ, Dural KARAKOÇ, Eşref ERDEN, Osman GÜNGÖR ile diğer şube başkanları ve çok sayıda delege katıldı. Açılış konuşmalarında, işçi haklarının korunması, sendikal mücadelenin önemi ve çalışma hayatındaki güncel sorunlar ele alındı.

TES-İŞ Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada, yeni seçilen yöneticilere başarılar dilenirken, bu genel kurulun İstanbul 2 No’lu Şube’nin faaliyetlerine ve işçi hakları mücadelesine yeni bir ivme kazandırması bekleniyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.