Ahlat’ta “Yarım Ay” Manzarası Görenleri Büyüledi

Ahlat’ta “Yarım Ay” Manzarası Görenleri Büyüledi
Ata Üni
Yayınlama: 01.09.2025
34
A+
A-

Bitlis’in Ahlat ilçesinde gökyüzünde beliren yarım ay, kartpostallık görüntüsüyle izleyenleri adeta mest etti. Gün batımının ardından belirginleşen ay, karanlık gökyüzüyle birleşerek görsel bir şölene dönüştü.

Doğa ve gökyüzü tutkunlarının ilgisini çeken bu eşsiz manzara, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. O anlar, gazeteci ve fotoğraf sanatçısı Özkan Olcay tarafından hem fotoğraflandı hem de video kaydıyla ölümsüzleştirildi. Olcay’ın paylaştığı görüntüler, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Öte yandan yetkililer, ayın 7 Eylül Pazar günü tam dolunay evresine ulaşacağını belirtti. Ayın farklı evrelerinde ortaya çıkan bu tür doğal manzaralar, özellikle sonbahara yaklaşırken gökyüzü gözlemcileri için eşsiz bir görsel deneyim sunuyor.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.