

Elazığ’da kimliği henüz tespit edilemeyen 5 kişi, daha önce aralarında husumet bulunan 3 şahsın yolunu keserek darp etti. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, merkez Yeni Mahalle Geçer Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında daha önceden tartışma yaşandığı öğrenilen 5 şüpheli, 3 kişinin önünü araçla kesti. Araçtan inen saldırganlar, şahıslara saldırarak darp etmeye başladı.
Kavga çevredeki esnafların müdahalesiyle son bulurken, saldırganlar geldikleri araca binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Yaralanan 3 kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, kaçan saldırganların kimliklerini belirlemek ve yakalamak için geniş çaplı inceleme başlattı.
Saldırı anı ise çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde saldırganların araçtan inerek şahıslara saldırdığı ve çevredekilerin kavgayı ayırmaya çalıştığı anlar yer aldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
