

Nesine 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Seza Çimento Elazığspor, teknik direktörlük görevi için Adem Çağlayan ile sezon sonuna kadar resmi sözleşme imzaladı. Elazığspor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Ahmet Feti Yılmaz da katıldı.
İmza töreninde konuşan Başkan Yılmaz, Adem Çağlayan’a olan güvenlerinin tam olduğunu belirterek, “Hedefe birlikte ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.
Göreve gelmenin sorumluluğunun farkında olduğunu ifade eden yeni teknik direktör Çağlayan, önceki teknik heyet Fırat ve Mustafa hocalara teşekkür ederek şunları söyledi:
“Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Sorumluluğumuz çok ağır. Ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını biliyorum. Bazen nasip veya uyumsuzluk devreye girebilir. Artık bayrağı biz devraldık ve sonuna kadar götürmek için her şeyi yapacağız. Futbolda 12 puan fark çok büyük değil, sadece bir seri yakalamamız lazım. Kepez maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz. İlk yarıda 5 maçımız var; en az 13, inşallah 15 puan hedefliyoruz.”
Türkiye’de teknik direktör değişikliklerinin çok sık yaşandığını vurgulayan Çağlayan, “Sorumluluğumuzun farkındayız. İnşallah bunu en iyi şekilde yerine getirip Elazığspor’u hedeflerine ulaştıracağız” dedi.
Konuşmaların ardından taraflar resmi sözleşmeyi imzalayarak anlaşmayı resmileştirdi.

