Erzurum’da İşitme Engelli Öğrenciler İçin Özel Kahvaltı Programı Düzenlendi

Erzurum’da İşitme Engelli Öğrenciler İçin Özel Kahvaltı Programı Düzenlendi
Ata Üni
Yayınlama: 20.04.2026
Düzenleme: 20.04.2026 09:45
8
A+
A-

 

Erzurum İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü, işitme engelli öğrencilerin Kuran-ı Kerim öğrenme sürecindeki azimlerini kutlamak amacıyla özel bir kahvaltı organizasyonu gerçekleştirdi.

Program, öğrencilerin sosyalleşmesine imkân sunarken, Engelli Koordinatörlüğü tarafından yürütülen projeler ve işaret dili eğitim faaliyetlerinin tanıtılması için de platform sağladı. İşaret diliyle Kur’an eğitimi alan ve bu alanda üç yıldır devam eden kursiyerlere başarılarından dolayı çeşitli hediyeler takdim edildi.

Etkinliğe İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Yakutiye İlçe Müftüsü Selim Şahin, Şube Müdürü Rasim Kasapoğlu ve Engelli Koordinatörü Ela Aydın katıldı. İl Müftüsü Çapçı, öğrencilerle yakından ilgilenerek, gösterdikleri azmin her türlü takdirin üzerinde olduğunu vurguladı.

Kursiyerlerin mutluluğu dikkat çeken program, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve hediye töreni ile sona erdi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.