İş Yerine Silahlı Saldırı: Polis Şüphelilerin Peşinde

İş Yerine Silahlı Saldırı: Polis Şüphelilerin Peşinde
Ata Üni
Yayınlama: 30.06.2026
260
A+
A-

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Olay, saat 12.30 sıralarında Yakutiye ilçesine bağlı Lalapaşa Mahallesi Şelale Evler Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne plakasız bir araçtan bir iş yerine silahla ateş açıldığı yönünde ihbar yapıldı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler, iş yerinin camında saçma izleri ile saldırıda kullanıldığı değerlendirilen bir adet boş kartuş tespit etti. Silahlı saldırıda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadığı öğrenildi.

Saldırının hangi nedenle gerçekleştirildiği henüz belirlenemezken, olay yeri inceleme ekipleri bölgede delil topladı. Çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye alan polis, saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.