Macron Güne Ankara’da Koşuyla Başladı

Macron Güne Ankara’da Koşuyla Başladı
Ata Üni
Yayınlama: 08.07.2026
11
A+
A-

36. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında Ankara’da bulunan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, resmi programı öncesinde sabah saatlerinde başkentte koşu yaptı.

Çankaya ilçesinde konakladığı otelden erken saatlerde ayrılan Macron, beraberindeki heyet ve koruma ekibi eşliğinde Seğmenler Parkı’nda bir süre koştu. Macron’un sabah antrenmanı boyunca park ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Güvenlik güçleri, güzergâh boyunca gerekli tedbirleri uygularken koşu programı herhangi bir aksaklık yaşanmadan tamamlandı.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un, sabah programının ardından NATO Liderler Zirvesi kapsamındaki resmi temaslarına katılması bekleniyor. Macron’un gün içinde düzenlenecek oturumların ardından basın toplantısı gerçekleştirerek zirvede ele alınan başlıklara ilişkin değerlendirmelerde bulunması öngörülüyor.

 

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.