Vali Baruş, Tekman’da Yol Çalışmalarını İnceledi

Vali Baruş, Tekman’da Yol Çalışmalarını İnceledi
Ata Üni
Yayınlama: 25.09.2026
2
A+
A-

 

 

 

 

Erzurum Valisi Aydın Baruş, Hınıs-Tekman Relokasyon Yolu’nun Çatkale istikametinde sürdürülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Baruş, ardından Tekman ilçesinde kurum amirleri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Erzurum Valisi Aydın Baruş, Tekman ilçesinde çeşitli temas ve incelemelerde bulundu.

Vali Baruş, ilk olarak Hınıs-Tekman Relokasyon Yolu (Alternatif Yol) kapsamında Çatkale istikametinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların mevcut durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Baruş, projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçeler arasındaki ulaşımın daha güvenli ve konforlu hâle gelmesine önemli katkı sağlanacağını belirtti.

Tekman’ın ihtiyaçları değerlendirildi

Vali Aydın Baruş, yol çalışmalarının ardından Tekman ilçesine geçti. İlçede Kaymakam Hüseyin Demirkol ve kurum amirleri tarafından karşılanan Baruş, Kaymakam Demirkol’dan ilçenin genel durumu, kamu hizmetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi aldı.

Tekman’da gerçekleştirilen yatırımlar ve devam eden çalışmaların değerlendirildiği görüşmede, ilçenin ihtiyaçları ve kamu hizmetlerinin etkin şekilde yürütülmesine yönelik konular ele alındı.

Esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Vali Baruş, Tekman ziyaretinin devamında ilçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Baruş, talep ve önerileri dinledi.

Vatandaşların görüşlerini doğrudan dinleyen Vali Baruş, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Vali Baruş’un Tekman temasları, ilçede yürütülen çalışmaların yerinde değerlendirilmesi ve vatandaşların talep ve beklentilerinin dinlenmesiyle tamamlandı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.