

Erzurum’da doğaya ve hayvanlara olan sevgisiyle tanınan, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş bir takipçi kitlesine ulaşan fenomen çoban Şahin Dürlü, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ı makamında ziyaret etti.
Şükrü Paşa Mahallesi’nde ikamet eden ve zaman zaman Tortum ilçesinde çobanlık yapan Dürlü’nün çat kapı gerçekleştirdiği sürpriz ziyaret, samimi ve sıcak anlara sahne oldu. Başkan Uçar ile sohbet eden Dürlü, doğayla iç içe yaşamından ve hayvanlara duyduğu sevgiden bahsetti.
Başkan Mahmut Uçar, ziyarete ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı: “Ziyaretimize gelerek bizleri mutlu eden Şahin Dürlü kardeşimizle samimi ve neşeli bir sohbet gerçekleştirdik. Güzel gönüllü kardeşime ailesiyle birlikte hayırlı ömürler diliyorum.”
Paylaşılan video kısa sürede büyük beğeni toplarken, takipçiler iki ismin buluşmasını “yürek ısıtan görüntüler” olarak yorumladı.
Sosyal medyada doğadan kesitler ve hayvanlarla olan içten bağını yansıttığı videolarla tanınan Şahin Dürlü, Erzurum’un doğaya gönül vermiş simalarından biri olarak öne çıkmaya devam ediyor.
