Malatya’da Dehşet: İş Görüşmesine Giden Genç, 5 Kişilik Grubun Saldırısına Uğradı

Malatya’da Dehşet: İş Görüşmesine Giden Genç, 5 Kişilik Grubun Saldırısına Uğradı
Ata Üni
Yayınlama: 01.08.2025
37
A+
A-

Malatya**’da iş görüşmesine giden 23 yaşındaki Arif Erdoğan, alışveriş merkezinin otoparkında bıçaklı ve sopalı saldırıya uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan genç, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilirken, olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi savcılık kararıyla serbest bırakıldı. Mağdur Erdoğan, “İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı” diyerek adalet çağrısında bulundu.

İş Görüşmesi Kabusa Döndü

Olay, **iki gün önce saat 22.30 sıralarında** Malatya kent merkezinde bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkında meydana geldi. İddiaya göre, Arif Erdoğan, telefonla çağrıldığı iş görüşmesi için bölgeye gitti. Ancak burada, tanımadığı 5 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

Saldırganlar, yanlarında getirdikleri **bıçak ve sopalarla** Erdoğan’ı darp ederek olay yerinden kaçtı. Vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan genç, çevredeki vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

Hayatımı Kaybedebilirdim

Tedavisinin ardından taburcu edilen Erdoğan, yaşadığı dehşet dolu anları şu sözlerle anlattı:

“Ne olduğunu anlamadan üzerime saldırdılar. Kaç kişi olduklarını bile seçemedim, kendimi savunamadım. Olay yerinde hayatımı kaybedebilirdim. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.”

Gözaltı ve Tepki

Saldırıya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında **bir kişi gözaltına alınırken**, savcılık kararıyla serbest bırakıldı. Bu duruma tepki gösteren Erdoğan, olaya karışan tüm kişilerin tespit edilip adalet önüne çıkarılmasını** istedi:

“Şikâyetçi oldum ama sadece bir kişi gözaltına alınıp serbest bırakıldı. Oysa saldırıya beş kişi karıştı. Tüm zanlıların yakalanıp gereken cezayı almasını istiyorum. Ben hayatta kaldım ama başka birisi bu kadar şanslı olmayabilir.”

Soruşturma Sürüyor

Olayla ilgili emniyet birimlerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldığı ve saldırganların kimliklerinin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.