Bitlis’in Güroymak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ağır yaralandı.
Kaza, ilçeye bağlı Cevizyatağı köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İzzettin Alpcan (57) idaresindeki otomobil, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı.
Kazada sürücü İzzettin Alpcan ile Saadet Alpcan (59) ve Zeynep Alpcan (22) olay yerinde yaşamını yitirdi. Araçta bulunan 5 kişi ise ağır yaralandı.
İhbar üzerine bölgeye sağlık ekiplerinin yanı sıra Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İl Müdürlüğü ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler ve vatandaşlar, araçta sıkışan ölü ve yaralıları bulundukları yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.
Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.





